Over ons 

Samenwerken aan innovatie

Kom in contact met hightech bedrijven en technisch experts. Sluit aan bij een van onze netwerken. Bij The House of Technology bundelen wij de krachten voor meer innovatie, inspiratie en samenwerking. 

The House of Technology

In 2007 hebben Marty van de Ven en Luc Jansen The House of Technology opgericht om de ervaringen van technische experts te koppelen aan technische vragen van innovatieve bedrijven. In 2012 hebben zij de CTO-club opgericht: een club van technische managers die onderling ervaringen uitwisselen op strategische en organisatorische onderwerpen, om zo van elkaar te leren en in hun eigen organisatie betere beslissingen te kunnen nemen. Daarna zijn er meerdere clubs opgericht die met dezelfde filosofie werken.

Sinds september 2022 is er een verandering in zwaartepunt gekomen, waardoor de focus van The House of Technology is gericht op het platform van verschillende clubs. Daarnaast is Luc Jansen in 2023 terug getreden, en is sinds begin 2024 Rob Scheepers ingestapt om samen met Marty van de Ven de koers te bepalen van The House of Technology. Die ziet er als volgt uit:
  • Er zijn ondertussen 10 verschillende clubs waarin gelijkgestemde managers met elkaar praten (CTO, COO, Product Management, HR, Marketing management). Daarnaast is er vanuit de industrie vraag naar andere clubs waar managers met gelijkgestemden ervaringen willen uitwisselen.
  • De match-making verloopt via het platform van Tasker, waarbij persoonlijke aanpak gekoppeld is aan een online platform. Daardoor is het bereik groter en is automatisering mogelijk. Zie ook 'Technische Experts'.
Rob Scheepers en Marty van de Ven, partners sinds januari '24

ONZE NETWERKPARTNERS 

Laad meer
Fail to load posts. Try to refresh page.