Over ons 

Samenwerken aan innovatie

Kom in contact met hightech bedrijven en technisch experts. Sluit aan bij een van onze netwerken. Bij The House of Technology bundelen wij de krachten voor meer innovatie, inspiratie en samenwerking. 

The House of Technology

The House of Technology is in 2007 opgericht door Marty van de Ven en Luc Jansen als een intermediair tussen technologische experts en innovatieve industriële bedrijven in de omgeving Eindhoven, en is tegenwoordig actief in heel Nederland en delen van België.

In de loop van de jaren heeft The House of Technology zich ontwikkeld tot een organisatie die het uitwisselen van ervaringen in de industrie tot een van haar kerntaken heeft gemaakt. Dit is begonnen met het opzetten van de CTO-club, een club voor technologie managers van MKB+ bedrijven uit de industrie.

Het succes van deze club heeft er onder meer toe geleid dat er zich meer partners bij The House of Technology hebben aangesloten en dat er meer clubs zijn opgezet, zoals een club voor operations managers en voor productmanagers. In totaal heeft The House of Technology begin 2021 zeven partners die zich met veel enthousiasme voor de verschillende clubs inzetten.

ONZE NETWERK PARTNERS 

Laad meer
Fail to load posts. Try to refresh page.