De ProM-club, club voor Product Managers

De ProM-club is een netwerk voor product managers die voornamelijk werkzaam zijn in B2B MKB-bedrijven die hun ervaringen willen delen met collega's uit vergelijkbare maakbedrijven. Leden van deze club halen uit de inspirerende bijeenkomsten concrete ideeën om hun projecten een boost te geven.

Ervaring delen
Het delen van ervaringen vormt de kern van de ProM-club. Hiervoor wordt er elke bijeenkomst een actuele case ingebracht door een van de leden. In subgroepen wordt de case vervolgens uitgewerkt tot een concreet advies waarbij elk van de leden zijn/haar ervaringen inbrengt. De thema's die besproken worden komen uit de praktijk van de deelnemers en zijn zeer divers. Aansprekende voorbeelden zijn “Hoe maak je de voordelen van modulaire producten voor een klant duidelijk?”; “Hoe pak je Value Proposition Creation aan?”; “Hoe haal je waarde uit data afkomstig van je product?”.

Maakindustrie
De leden van deze club zijn actieve product managers die nieuwsgierig zijn naar welke thema's er bij andere bedrijven leven en hoe ze dit toepasbaar kunnen maken in hun eigen omgeving. Ze werken bij MKB-bedrijven uit de maakindustrie die een eigen product op de markt brengen.

Lid worden
Wil je meer weten over deze club, neem dan contact op met Bart Gras en maak een kennismakingsafspraak. Geïnteresseerden kunnen als aspirant lid een bijeenkomst meemaken en zo de leden en de club leren kennen.