Platform voor clubs

The House of Technology heeft meerdere clubs waarbij voor gelijkgestemde leidinggevenden bijeenkomsten georganiseerd worden om van elkaars ervaring te leren.

Ervaring delen
Een leidinggevende heeft vaak te maken met generieke (vaak strategische en organisatorische) onderwerpen zoals die in elk bedrijf voorkomen. Door zijn of haar ervaring met deze onderwerpen te delen met gelijkgestemden van andere bedrijven, kan iedereen leren van elkaars ervaring. Op die manier kan elke deelnemer betere beslissingen nemen in diens eigen organisatie.

Reflectie
Ervaringen delen geeft een spiegel over de invulling van zijn/haar rol in de eigen organisatie. Daardoor krijg je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren in je eigen functioneren.

Peer-to-peer community
Er ontstaat een community van gelijkgestemden die elkaar meerdere keren per jaar ontmoet. Dit creëert een vertrouwensband waardoor mensen open en eerlijk durven te delen, over onderwerpen die er echt toe doen, met alle aspecten die vaak binnenskamers worden gehouden. De band kan zo hecht zijn, dat ook buiten de clubs de deelnemers met elkaar overleggen

CTO-club OEM

Ben jij een leidinggevende met technische verantwoordelijkheden bij een OEM-bedrijf? In de CTO-club OEM gaat het over de inhoud. Door samen te sparren krijg je nieuwe ideeën en kun je betere keuzes maken in je werk.

CTO-club Toeleveranciers

Ben jij een leidinggevende met technische verantwoordelijkheden bij een toeleverend bedrijf? In de CTO-club Toeleveranciers gaat het over de inhoud van jullie rol. Door samen te sparren krijg je nieuwe ideeën en kun je betere keuzes maken in je werk.

ProM-club

Ben jij een productmanager die wil leren van collega's en andere industrieën? Geef jouw projecten een boost door ideeën en ervaring te delen.

COO-club

Als operational- of plantmanager sta jij dicht bij het technische proces. Deel kennis en leer van elkaar. Meer kennis zorgt voor betere inschattingen op de werkvloer en meer werkplezier.