Platform voor clubs

The House of Technology heeft meerdere clubs waarbij voor gelijkgestemde leidinggevenden bijeenkomsten georganiseerd worden om te leren van elkaars ervaring.

Ervaring delen
Een leidinggevende heeft vaak te maken met generieke (vaak strategische en organisatorische) onderwerpen zoals die in elk bedrijf voorkomen. Door zijn of haar ervaring over deze onderwerpen te delen met gelijkgestemden van andere bedrijven, kan iedereen leren van elkaars ervaring. Op die manier kan elke deelnemer betere beslissingen nemen in diens eigen organisatie.

Reflectie
Ervaringen delen geeft een spiegel over de invulling van zijn/haar rol in de eigen organisatie. Daardoor krijg je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren in je eigen functioneren.

Peer-to-peer community
Er ontstaat een community van gelijkgestemden die elkaar meerdere keren per jaar ontmoet. Dit creëert een vertrouwensband waardoor mensen open en eerlijk durven te delen, over onderwerpen die er echt toe doen, met alle aspecten die vaak binnenskamers worden gehouden. De band kan zo hecht zijn, dat ook buiten de clubs de deelnemers met elkaar overleggen.

CTO-club OEM

Ben jij een leidinggevende met technische verantwoordelijkheden bij een OEM-bedrijf? In de CTO-club OEM gaat het over de inhoud. Door samen te sparren krijg je nieuwe ideeën en kun je betere keuzes maken in je werk.

CTO-club Toeleveranciers

Ben jij een leidinggevende met technische verantwoordelijkheden bij een toeleverend bedrijf? In de CTO-club Toeleveranciers gaat het over de inhoud van jullie rol. Door samen te sparren krijg je nieuwe ideeën en kun je betere keuzes maken in je werk.

ProM-club

Ben jij een productmanager die wil leren van collega's en andere industrieën? Geef jouw projecten een boost door ideeën en ervaring te delen.

COO-club

Als operational- of plantmanager sta jij dicht bij het technische proces. Deel kennis en leer van elkaar. Meer kennis zorgt voor betere inschattingen op de werkvloer en meer werkplezier.

Sust-club

De rol van Sustainability manager wordt steeds belangrijker, en is in veel bedrijven nog redelijk nieuw. Juist daarom is het goed om met elkaar te overleggen en inspiratie op te doen bij elkaar.

HR-club

Hoe goed je product of dienst ook is... Het succes van je formule valt of staat met de kwaliteit van je team, de cultuur binnen je organisatie, de processen en de manier van leidinggeven. Leer van de ervaringen en expertise van andere HR-managers en deel jouw ervaringen in een veilige omgeving.

CMO-club

Als eindverantwoordelijke voor de ontwikkeling en implementatie van de marketingstrategie in je bedrijf is het waardevol om je visie en ideeën te kunnen delen met en toetsen door anderen, die net iets verder van jouw organisatie staan. Binnen de CMO-Club vind je gelijkgestemden met wie je dit kunt bespreken.

CEO-club

Deze club gaat naar verwachting begin 2025 van start. Meer informatie volgt op een later tijdstip.