De Sust-club, club voor Sustainability managers

De Sust-club is een netwerk voor Sustainability managers van bedrijven die een eigen product maken. Zij willen hun ervaringen delen met collega’s die met vergelijkbare vraagstukken bezig zijn zodat ze van elkaar kunnen leren. Leden van deze club halen uit de bijeenkomsten concrete ideeën en inspiratie om in hun eigen bedrijf duurzaamheids-projecten een boost te geven.

Actuele cases
In de Sust-club staan de deelnemers open om hun eigen vragen en uitdagingen in te brengen. Zo wordt elke bijeenkomst een actuele case ingebracht door een van de deelnemers. In subgroepen wordt de case vervolgens uitgewerkt tot een concreet advies waarbij elk van de leden zijn/haar ervaringen inbrengt. De thema's die besproken worden komen uit de praktijk van de deelnemers en zijn zeer divers. Aansprekende voorbeelden zijn: “Hoe beïnvloed je duurzaamheidstransitie in de keten” en “Reduceren van scope 1 en 2 (en 3), hoe reduceren we gas- en water verbruik”.

Vrijblijvend kennismaken
Wil je meer weten over deze club neem dan contact op met Rian Jacobs en maak een kennismakingsafspraak. Geïnteresseerden kunnen als aspirant lid een bijeenkomst meemaken en zo de deelnemers en de club leren kennen.