De COO-club

De COO-club is er voor primair-proces-verantwoordelijken binnen innovatieve industriële MKB+-bedrijven, die ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden van andere bedrijven met als doel zelf betere keuzes te maken binnen hun eigen bedrijf.

Ervaring delen
Het delen van ervaringen vormt de kern van de COO-club. Hiervoor wordt er elke bijeenkomst een actuele case ingebracht door een van de leden. In subgroepen wordt de case vervolgens uitgewerkt tot een concreet advies waarbij elk van de leden zijn/haar ervaringen inbrengt. De thema's die besproken worden komen uit de praktijk van de deelnemers en zijn zeer divers.

Maakindustrie
De leden van deze club zijn actieve COO's die nieuwsgierig zijn naar welke thema's er bij andere bedrijven leven en hoe ze dit toepasbaar kunnen maken in hun eigen omgeving. Ze werken bij MKB-bedrijven uit de maakindustrie die een eigen product op de markt brengen.

Lid worden
Wil je meer weten over deze club, neem dan contact op met Wouter Bruyn en maak een kennismakingsafspraak. Geïnteresseerden kunnen als aspirant lid een bijeenkomst meemaken en zo de leden en de club leren kennen.