Datum

08-12-2020

Tijd

Aanvangstijd: 15:30 uur
Eindtijd: 17:00 uur

Locatie 

Dit was een online bijeenkomst.

Technology Update Sessie over Data

Deze sessie had 2 onderwerpen: Toepassingen van Deep Learning & Machine-data: op weg naar de connected factory
Als vervolg op het congres van vorig jaar (Toepassingen van Big Data) hebben we in de huidige omstandigheden een online versie gehad van een algemene bijeenkomst. 2 sprekers zijn dieper ingaan op de mogelijkheden van data: Albert van Breemen (VBTI) en Maarten Reekmans (Reniver). 

 Albert van Breemen
Tijdens deze bijeenkomst heeft Albert laten zien aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de agri en logistiek hoe je Deep Learning technieken binnen de industrie kunt inzetten. Daarnaast vertelde hij ook over de ontwikkeling van een eigen product: RapidVision, waarmee je als eindgebruiker kunt profiteren van AI en Deep Learning zonder dat je hierover diepe kennis hoeft te hebben.  
Maarten Reekmans
Een belangrijke driver voor productiebedrijven is de optimalisatie van hun productieprocessen. Het digitaal verbinden van machines en productielijnen helpt hen hierbij om de productie te kunnen monitoren en aansturen, en gebruik te maken van AI en predictive analytics. In deze webinar is Maarten in gegaan op het aspect van standaardisatie van productiedata en het connecteren van “donkere machines” die voorheen geen enkele digitale informatie afgaven.